Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.



Πυρ κατά ριπάς..............από τα ορύγματα της Γουμένισσας.

Χρήστος Σαμαράς, Δάσκαλος.


Πραγματικά έπαιξαν με τη φωτιά στριμώχνοντας την Ελλάδα στη γωνία. Γιατί τότε, όπως πολύ «εύγλωττα» η εικόνα του LOBS φανερώνει, θα μπορούσαμε να τους έχουμε γυρίσει την πλάτη. Αναρωτήθηκα για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, κατά πόσο αυτό θα επηρέαζε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Αν δηλαδή τους καιγόταν καρφάκι για την παρουσία ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Αν η Ευρώπη ήταν κορυφαία μάρκα (brand), τότε θα είχε πάνω δεξιά αντί το γνωστό R που πιστοποιεί την αυθεντικότητα της μάρκας, ένα GR. Η Ευρώπη είναι γνωστή στην ελληνική μυθολογία ως κόρη του Φοίνικα που απήγαγε ο Δίας μεταμορφωμένος σε κάτασπρο ταύρο και την οδήγησε στην Κρήτη όπου απέκτησε μαζί της τρία παιδιά με πρωτότοκο τον βασιλιά Μίνωα. Άρα το σήμα κατατεθέν και το όνομα ανήκουν στην Ελλάδα. Αν τους γυρίσουμε την πλάτη θα πρέπει να επιστρέψουν και το όνομα.
Οι δυο Παγκόσμιοι Πόλεμοι αποτέλεσαν μνημείο μισανθρωπίας με όλα τα γνωστά επακόλουθα. Η Ελλάδα στο πλευρό των συμμάχων και στους δυο πολέμους, πλήρωσε βαριά τη συμμετοχή της στην ευρωομάδα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, όταν όλοι οι γείτονες της ενστερνίστηκαν τη φασιστική και ναζιστική ιδεολογία. Όρθωσε το ανάστημά της και συνέβαλε αποφασιστικά στην ήττα των μεγαλοεγκληματιών του κόσμου. Αν γυρίσουμε την πλάτη, πρέπει να μας επιστραφούν στο ακέραιο όλες μας οι απώλειες. Και επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, θα πιστωθεί στους Ευρωπαίους η οικονομική και η ανθρώπινη γενοκτονία, χωρίς περιθώριο αποπληρωμής.
Η συνεισφορά της Ελλάδας στον τομέα των επιστημών, της τέχνης και της πολιτικής είναι αδιαμφισβήτητη και από τους πιο μανιώδεις εχθρούς της. Αν γυρίσουμε την πλάτη, τα πνευματικά δικαιώματα που δωρεάν έχουν παραχωρηθεί προς όφελος των λαών της γης, πρέπει να αρχίσουν να καταβάλλονται ενδελεχώς, τάχιστα και ασκαρδαμυκτί. Για δόσεις θα το σκεφτούμε.
Τα ελληνικά αρχαία που κοσμούν δεκάδες εκατοντάδες μουσεία ανά τον κόσμο είναι πόλος έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών και αντίστοιχων εσόδων. Αν γυρίσουμε την πλάτη, πρέπει όλοι οι Έλληνες να βρουν χώρο στο σαλόνι τους για να φιλοξενήσουν και από ένα, καθώς θα απαιτηθεί η επιστροφή τους ως περιουσία του ελληνικού κράτους και επίσης θα υπάρξει οικονομική συμφωνία για κατάθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας μέρος των εισπραχθέντων εσόδων.
Για αιώνες η ελληνική γη και ο πεισματάρης λαός της αποτελούσε και αποτελεί ακόμη κυματοθραύστη των ισλαμιστικών επιδιώξεων προς την Ευρώπη. Η ιστορία βρίθει από γεγονότα και παραδείγματα. Αυτά τα διόδια οι Ευρωπαίοι δεν τα έχουν πληρώσει ποτέ. Αν γυρίσουμε την πλάτη θα νιώσουν στο μαλακό υπογάστριο τους τον ευγενικό μουσουλμανικό επεκτατισμό.
Τελικά, έξυπνος λαός οι Γάλλοι.
JAMAIS SANS LA GRECE. ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου